NIEUWS

Vanaf nu is ook 'Een Stofwolk in de verte' te beluisteren en te koop op de meeste streamingdiensten. We hebben wat extra instrumenten ingespeeld. Zo is René te horen op percussie en Rudolf op de balalaika!

En alweer brengen we een nieuwe single uit: 'De Reis'. Vanaf woensdag 11 oktober is deze te horen op de meeste streamingsdiensten. Viqtor Lekranty heeft de percussie ingespeeld. Marg van Eembergen heeft de opnames, de mixen en de mastering verzorgd.

Zondag 24 september is onze eerste single L'chaim verschenen. We zijn er super blij mee!

Dankzij de goede zorgen en inbreng van Marg van Eembergen die de opnames, de mixen en de mastering heeft gedaan. Voor deze opname hebben wij Viqtor Lekranty gevraagd voor percussie. Hij heeft een geweldige opzwepende percussietrack ingespeeld! Binnenkort dus op de meeste streamingsdiensten.

Met enige regelmaat zijn we aan het werk met het opnemen van nieuwe nummers. Hopelijk kunnen we in september het eerste nummer publiceren!

Optredens 2020

Ons eerste optreden in 2020 staat al in de agenda; 1 januari 2020 spelen we bij de nieuwjaarsduik in de Staatsliedenbuurt. Laat de agenda nu maar verder volstromen, wij zijn er klaar voor!

Lees meer »

Terugblik CD Presentatie

Het was een bijzondere middag in Zaal 100. De zaal was sfeervol aangekleed met kaarsjes, bloemen, tafelkleedjes en dozen vol Poolse koekjes. Er was een overheadprojector met sheets, het publiek kon Het Frankfurter Polka Trio in verschillende toendra's zetten met het Rode Plein op de achtergrond. En in een mini expositie was ons bezoek te zien aan de laatste Tsaar van Rusland Ruud heeft daar met cyanotypie prints van gemaakt. Om 15:30 uur ging de zaal open. Het werd lekker druk, de zaal was vol en zelfs boven zat veel publiek. We hebben de twee nummers gespeeld die uiteindelijk niet op de cd terechtgekomen zijn, Sipke Huismans heeft een Russisch sprookje voorgelezen, terwijl wij de toendra wind lieten langswaaien met de fluitketel, stoffer en blik en steentjes in een bakje water. Daarna hebben we de hele cd gespeeld, nog een keer onderbroken door een gedicht van Jesenin, voorgelezen door Sipke. Het was erg leuk om zo op te treden en het publiek was erg enthousiast!

Lees meer »

Muziek bij de stamppotavond

Gisteravond hebben we opgetreden bij de stamppotavond van kinderopvang de Kleine Wereld op Steigereiland. De kinderen waren erg onder de indruk, sommigen vergaten zelfs te eten. Anderen konden niet stil blijven zitten en er werd regelmatig uitbundig gedanst! Al met al een gezellige boel!

Lees meer »

Voorbereidingen cd presentatie

We zijn druk met de voorbereidingen voor de presentatie van Weldra Toendra. Gisteren zijn er foto's gemaakt, voor promotie doeleinden maar ook speciaal voor de presentatie in Zaal 100, 24 februari! Komt dat zien!

Lees meer »